Πληρωμές

Όλες οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνετε με τους εξής 4 τρόπους:

  • Αντικαταβολή μετρητών στην εταιρεία courier.Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδας και για παραγγελίες ως 500 ευρώ.

  • Εύκολη πληρωμή της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας μέσω της πύλης πληρωμών της Stripe, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες λογισμικού για επιχειρήσεις Διαδικτύου και διαδικτυακούς εμπόρους. Η Stripe χειρίζεται συναλλαγές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

  • Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες μέσω Paypal.Επιλέγοντας την επιλογή ολοκλήρωση της παραγγελίας με Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, χωρίς να έχετε καμία απολύτως παραπάνω χρέωση στον λογαριασμό σας.Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.Θα σας ζητηθεί απλώς το e-mail σας,έπειτα επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και ολοκληρώνετε την πληρωμή σαν επισκέπτης συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της κάρτας σας.Το Paypal αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως.

  • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank

         IBAN : GR3902601950000930200570005 (δικαιούχος Δόσχορης Μιχαήλ του Ηλία)

Κάνοντας την κατάθεση σας σημειώστε στην αιτιολογία "Παραγγελία Konstantina Jewels".Εφόσον γίνει η κατάθεση,μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 2744067701 ή με email:konstantinajewels@gmail.com ή συμπληρώνοντας την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο.Εμείς μόλις δούμε την κατάθεση σας στον λογαριασμό μας θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που επιθυμείτε.

Για να μας ενημερώσετε με μήνυμα για την πληρωμή σας πατήστε εδώ.

Οι παραγγελίες που αφορούν προϊόντα όπως δαχτυλίδια που επιθυμείτε να τροποποιηθούν σε μέγεθος κατά παραγγελία σας ή παιδικές ταυτότητες και πλάκες κρεμαστά που θέλετε να χαραχτούν,όπως επίσης και οι παραγγελίες από 500 ευρώ και πάνω, πρέπει να ολοκληρώνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal ή με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Eurobank που αναγράφεται παραπάνω.