Όροι χρήσης


Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.konstantinajewels.com από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. H ιστοσελίδα www.konstantinajewels.com περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα του καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ που εδρεύει στο Λουτράκι στην διεύθυνση Πλατεία 25ης Μαρτίου. Η λειτουργιά του ηλεκτρονικού καταστήματος του καταστήματος βασίζετε στο Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, στο Ν.2472/1997 περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και στην οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, οι φωτογραφίες τα κείμενα, τα γραφικά, και οτιδήποτε αναφέρεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία του καταστήματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση τους ( π.χ αντιγραφή, αναδημοσίευση, downloading κ.τ.λ ) από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Το λογότυπο KONSTANTINA JEWELS είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει από παραδρομή σφάλματα και για το λόγο αυτό η επιχείρηση δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που αναφέρονται.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία για να μπορέσει να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για την πληρωμή, σας ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανένα αρχείο αυτών των στοιχείων καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω του PAYPAL. Τα στοιχεία που μένουν στην επιχείρηση είναι το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που δηλώσατε, το τηλέφωνο και το email σας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.konstantinajewels.com από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν. Ηεπιχείρηση σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία που δηλώσατε για να κάνετε την παραγγελία σας με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Το κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει της τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου και γίνονται με αποκλειστική ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης από την Εταιρία που τις πραγματοποιεί (Courier). Συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές δυσπρόσιτες μπορεί να χρειάζονται περισσότερες μέρες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΛΛΑΓΕΣ

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την προσκόμιση της απόδειξη αγοράς.
Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.
Διαδικασία αλλαγής:

Παράδοση από εσάς στην διεύθυνση της εταιρίας Πλατεία 25ης Μρτίου, Λουτράκι τκ 20300.
Αποστολή από εσάς του προϊόντος με courier στην παραπάνω διεύθυνση. Εάν η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικό προϊόν ή λάθος του καταστήματος η αποστολή θα γίνεται με έξοδα του πελάτη. Δαχτυλίδια που έχουν τροποποιηθεί σε μέγεθος κατά παραγγελία σας ή μενταγιόν πλάκες και ταυτότητες που έχουν χαραχτεί δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται.
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την απόδειξη αγοράς.
Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.
Διαδικασία επιστροφής:

Παράδοση από εσάς στην διεύθυνση του καταστήματος  Πλατεία 25ης Μαρτίου,Λουτράκι 20300.
Αποστολή από εσάς με courier στην παραπάνω διεύθυνση με έξοδα που βαρύνουν τον πελάτη.
Εάν και μόνο ισχύουν οι παραπάνω δυο προϋποθέσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντος 10 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά λόγω επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 2744067701, είτε μέσω e-mail στο konstantinajewels@gmail.com

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Ο μέσος χρόνος  παράδοσης είναι από 1 έως 3 ημέρες.

Η αποστολή γίνεται με Courier.Το κόστος των ταχυδρομικών εξόδων για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι δωρεάν .Όλες οι αποστολές των προϊόντων είναι ασφαλισμένες,οπότε σε περίπτωση λάθους παράδοσης ή απώλειας της αποστολής από την εταιρία Κούριερ,ο πελάτης που έχει προπληρώσει την παραγγελία του ειναί κατοχυρωμένος και χρίζει αποζημίωσης το ποσό που έχει καταβάλει για την παραγγελία του

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

*Αποστολή εξωτερικού:

Κόστος μεταφορικών για Ευρώπη 30 ΕΥΡΩ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλεφωνικά: 2744067701 Ε-mail : konstantinajewels@gmail.com

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Όλες οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνετε με τους εξής 4 τρόπους:

  • Αντικαταβολή στην εταιρεία courier.Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για Ελλάδα.

  • Εύκολη πληρωμή της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας μέσω της πύλης πληρωμών της Stripe, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες λογισμικού για επιχειρήσεις Διαδικτύου και διαδικτυακούς εμπόρους. Η Stripe χειρίζεται συναλλαγές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

  • Κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank

         IBAN :GR3902601950000930200570005(δικαιούχος Δόσχορης Μιχαήλ του Ηλία)

  • Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες μέσω PAYPAL.

Οι παραγγελίες που αφορούν προϊόντα όπως δαχτυλίδια που επιθυμείτε να τροποποιηθούν σε μέγεθος κατά παραγγελία σας ή παιδικές ταυτότητες και πλάκες κρεμαστά που θέλετε να χαραχτούν πρέπει να ολοκληρώνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal ή με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Eurobank που αναγράφεται παραπάνω.